Първото издание на Shell Café Бариста Шампионат се проведе в

...
Първото издание на Shell Café Бариста Шампионат се проведе в
Коментари Харесай

SHELL ОРГАНИЗИРА ПЪРВИЯ ПО РОДА СИ SHELL CAFÉ БАРИСТА ШАМПИОНАТ В БЪЛГАРИЯ

Първото издание на Shell Café Бариста Шампионат се организира в София на 24 юни 2022. В рамките дневно 42 състезатели от цяла България премериха сили и умения да подготвят и сервират новото Shell Café с бариста финес. Те бяха селектирани измежду най-хубавите чиновници от комерсиалните обекти Shell, които са минали през разнообразни професионални образования. Разделени на 14 тима, баристите се състезаваха в няколко категории и с изключение на гений, демонстрираха и знанията си за кафето, а не на последно място и тактиката си при обслужване на клиенти.

Изкусно направените питиета по време на Shell Café Бариста Шампионат 2022 бяха оценени от 4-членно жури от опитни специалисти от кафе сектора и основни фигури от Shell, които имат отношение към кафето и работят интензивно, с цел да предложат на българските клиенти безкомпромисно качество и обслужване в Shell Café.

Големият победител на Шампионата за 2022 година стана тимът на Shell Café Бояна с капитан Валери Донев и експертните умения на Ваня Григорова и Сабиха Каранч. Те впечатлиха журито със своите майсторски приготвени питиета в категориите еспресо, млечни кафе питиета и специфични питиета, теоретични знания и изобретателен метод на обслужване. Техни подгласници с проява на отличен усет, мирис, външен тип, извънредно прецизна работа и екипен дух станаха дамите от тима на Shell Café Опълченска с капитан Ирена Божинова и баристи Надежда Димитрова и Каролина Драганова. Статуетката за трето място сграбчиха сътрудниците им от Shell Café Стара Загора - Яница Жеркова, Тихомира Неделчева и Магдалена Господинова.

„ Изключително разчувствани сме да организираме първия по рода си Shell Café Бариста Шампионат! Мисията ни с Shell Café е да доставяме страст. За да бъде тя оптимално положителна, изключително определящо е по какъв начин ще ти бъде поднесено кафето. Когато е с внимание, грижа и усмивка, както вършим ние в Shell Café – положителното въодушевление е обезпечено. Затова съм изключително благополучен да видя през днешния ден, какъв брой професионално подхождат моите сътрудници към кафе подготовката и обслуждването и съм сигурен, че това първо издание на Shell Café Бариста Шампионат е единствено началото. Честито на спечелилите! “, разяснява Венци Барбов, управител Негоривни артикули на Shell България.

С самодейността Shell Café Бариста шампионат, Shell прави още една крачка напред в развиването на бизнеса и превръщането си в място, на което освен зареждаме колите си, само че и можем да презаредим себе си, с усета и аромата на кафе, приготвено с грижа и внимание.

Shell Café е новия интернационален бранд, който Shell показа тази година и в България и който размени deli by Shell. Shell Café в своите 86 актуализирани тръговски обекти в цялата страна предлага два бленда от висококачествени кафе зърна, както и нови хранителни артикули и освежаващи питиета. С Shell Café компанията цели да даде на потребителите освен висококачествени кафе питиета, само че и неповторимо потребителско прекарване. Пиенето на кафе е обред и с качественото обслужване и блендове на Shell Café, Shell прави този миг за клиентите си даже по-специален и прелестен. За да сътвори два лични специфични бленда, с които да зарадва кафе почитателите у нас, Shell си партнира със международно приети специалисти в производството и печенето на кафе. Днес в обектите на Shell в цялата страна клиентите могат да избират сред висококачествените ESPRESSO SIGNATURE BLEND (съдържа 75 % арабика и 25% робуста – приблизително към мрачно изпечени) и 100% BIO ARABICA BLEND (от 100% био приблизително изпечена арабика от Централна и Южна Америка).

*Източник: Shell България ЕАД
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР