Първото десетилетие на 21-ви век даде старт на много от

...
Първото десетилетие на 21-ви век даде старт на много от
Коментари Харесай

Пълна промяна: БГ риалити звездите, претърпели най-голяма трансформация

Първото десетилетие на 21-ви век даде старт на доста от най-запомнящите се БГ риалити звезди, написа каналът на  във vbox7. С течение на времето някои от тези ТВ персонажи претърпяха изумителна смяна и през днешния ден са съвсем неузнаваеми. Ето някои от тях:

Зейнеб Маджурова

Лъчезарната Зейнеб направи дебюта си в първия сезон на Big Brother през далечната 2004 година. Тогава тя бе просто тийнейджърка, само че – с помощта на професионалните си хъс и упоритост, бързо се наложи като от едно от най-разпознаваемите ТВ лица в България. Дълги години Зейнеб бе част от екипа на NOVA – първо като водеща на прогнозата за времето, а след това и като кореспондент в " На кафе " при Гала. Днес някогашната риалити звезда има канал в Youtube, в който споделя влогове от блестящото си всекидневие.
                 

Зара

Друга участничка в Big Brother, заменила риалити славата с инфлуенсърството, е Светлозара (или Зара, както я познават феновете). Бившата моделка през днешния ден работи като фитнес треньор и наподобява по-силна и уверена от всеки път. Зара дълги години живя в Австралия, където срещна брачна половинка си Ерик Уотсън.
                 

Пацо 

Някога скандалният Пацо от Big Brother мина невероятна смяна през миналите петнайсет години, откогато напусна къщата. Днес футболният ентусиаст е женен с дете, а времето си посвещава на благородна идея – ръководството на Дневен център за деца и младежи с увреждания в родното му Гълъбъво.

Златка Димитрова

Емблематичната Златка Димитрова, станала известна с купата " Мис Плеймейт ", а след това и с присъединяване си във VIP Brother по NOVA, е неразпознаваема. Ако в миналото провокацията бе нейна запазена марка, то през днешния ден плейметката има доста по-рафиниран имидж. В последно време Златка не прекарва толкоз време под светлините на прожекторите, а вместо това се концентрира върху двете си обичани неща – бодибилдинга и дребния ѝ наследник, Миро.
                 

Златка Райкова

През сходна смяна мина и Златка Райкова. Тя също стартира кариерата си като “Мис Плеймейт ”, след което взе участие в редица телевизионни излъчвания като “Островът на изкушението ”, VIP Brother и “Като две капки вода ”. В хода на времето Златка размени скандалния имидж с по-елегантно лъчение, а през днешния ден е щастливо женена с дете.
                 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР