Първото дефиле на Фарел Уилямс за Louis Vuitton зададе тона

...
Първото дефиле на Фарел Уилямс за Louis Vuitton зададе тона
Коментари Харесай

Седмицата на мъжката мода в Париж премина със зрелищни спектакли

Първото дефиле на Фарел Уилямс за " Louis Vuitton " зададе тона на Седмицата на мъжката мода в Париж, която мина в положителна атмосфера със зрелищни спектакли, където модата беше единствено част от заниманието, съобщи френската преса.

Афтърпартита за всички

За да бъде хазаин на шоуто на " Louis Vuitton ", парижкият Пон Ньоф беше трансфорат в голям нощен клуб навън. Дефилето под звуците на песента " Joy ", композирана от Фарел Уилямс и изпълнена от госпъл хор, беше последвана от " афтърпарти " с ястия, сътворени от основния готвач на звездите Жан Имбер и приключи с осъществяване на рапъра Джей-Зи.

Приятелят на Фарел Уилямс, японският артистичен шеф на " Kenzo " Ниго, избра различен мост за ревюто си по залез слънце на фона на лодки и Айфеловата кула, преди да провежда вечерно празненство за всички посетители на покрива на музея " Бранли ".

След дефилето на " Аmi ", намерено от френския артист Венсан Касел, гостите можеха да танцуват с него на градинско празненство, проведено от марката.

При Марин Сер поканата беше една и съща за ревюто и дискотечната вечер. " 15 минути дефиле, това е доста малко ", сподели дизайнерката. Тя напомни, че и преди е сливала своите дефилета с музикални осъществявания отвън Париж, в остарял гараж или в паркове. " Беше необичайно и не всички желаеха да участват. Преди това да стане мейнстрийм ", добавя Сер.

Тази полуда от ревюта и празненства навън, в противен случай, тласна дизайнера на мъжкото облекло на " Dior " Ким Джоунс към неподправена елементарност. " Моето обръщение е просто - всичко се върти към облеклото ", сподели Джоунс.

Слънчеви цветове

Едва ли някой цвят може да въплъти по-добре от жълтото позитивната атмосфера на Седмицата на мъжката мода в Париж.

Облекла и аксесоари в жълто демонстрираха " Louis Vuitton ", " Loewe ", " Givanchy ". " Dior " заложи на лимоненожълто или лайм за ризи, чанти или джапанки, които могат да се носят с чорапи, а " Issey Miyake " - на оранжево във всичките му нюанси.

Голота

Дълги крайници, дълбоки деколтета и голи гърбове на показ към този момент не са запазена марка единствено за съдбовната жена - демонстрирането на плът се очерта като водеща наклонност в мъжката мода.

" Момчетата също имат хубави крайници ", сподели Вероник Нишанян, дизайнер на мъжкото облекло на " Hermes ", акцентите в чиято сбирка бяха мини късите панталони и транспарантните топове.

Голотата присъстваше в обилие и в сбирките на Марин Сер, Дрис Ван Нотен и Людовик дьо Сен Сернен, с чието дефиле приключи Седмицата на мъжката мода в Париж, предава Българска телеграфна агенция. " Това е концепция за хубост, страст, обич и независимост, както и за смелостта да бъдеш себе си ", сподели дизайнерът.

За да балансират тази страст, въодушевена от женския дрешник, някои дизайнери като Матю Уилямс, Марин Сер и Фарел Уилямс заложиха на военни акценти.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР