Първото бебе родено от еднополов брак отпразнува четири месеца от

...
Първото бебе родено от еднополов брак отпразнува четири месеца от
Коментари Харесай

Първото БГ бебе с еднополови родители празнува с торта от памперси

Първото бебе родено от еднополов брак отпразнува четири месеца от раждането си с торта от памперси. Малкият Виктор — Мануел, роден от връзката на Вяра и Диляна, посрещна празника си по ексцентричен метод, видя HotArena.

Както е известно, двете дами взеха решение да си основат общ правоприемник предходната година и след специфична ин витро процедура Диляна забременя. Бебокът се роди през юни тази година, а гордите му родителки към този момент се хвалят какъв брой е пораснал.

Момченцето наподобява от ден на ден на майка си Диляна, а двете дами не стопират да демонстрират фотоси от всекидневието им. Той постоянно обикаля заведенията с тях, само че единствено денем. Вечер бива приспиван грижовно от двете си майки, които са неразделно до него.

И макар че двете майки са толкоз отдадени на детето, фамилията постоянно е обект на инспекция от страна на държавните служби, написа „ България през днешния ден ” . Тъй като у нас развъждането на деца от еднополови фамилии не е напълно уредено, управляващите се отнасят с особена отговорност към случая.

Но както наподобява, тук няма нищо притеснително. Малкият Виктор — Мануел пораства обикновено, благополучен и обичан, заобиколен от двете си майки.
Да са живи и здрави.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР