Първото бебе е момиченцеТри бебета се родиха в клиниката по

...
Първото бебе е момиченцеТри бебета се родиха в клиниката по
Коментари Харесай

Три бебета се родиха в Пловдив на Рождество Христово

Първото бебе е момиченце

Три бебета се родиха в клиниката по акушерство и гинекология към болница " Селена “ на Коледа, оповестиха от лечебното заведение, съобщи.

Първото момиченце пристигна незабавно по действен път в 4.56 ч. на Святата нощ с тегло от 3 080 гр. и растеж 47 сантиметра в екипа на доктор Даниел Ставрев, доктор Катя Телбийска неонатолога доктор Борислав Дренски и ак. Катя Павлова. Момиченцето е трето дете за майката Ангелина Петрова.

Още две раждания започнаха към 9:00 часа сутринта по натурален път. И двете майки носят името Антония, а новородените са момченца. И за двете децата са първи.

Първото бебе, което избра да пристигна в Коледния ден, макар термина си за 19 януари, проплака в 11:00 ч. с тегло от 2 080 грама и растеж 45 сантиметра. Роди се в екипа на доктор Бране Лазороски, неонатолога доктор Анна Миовска и ак. Динка Негалова.

Почти час и половина по-късно се роди и второто момченце с тегло от 3 920 гр. и растеж 52 сантиметра в екипа на доктор Борислав Иванов, неонатолога доктор Анна Миовска и ак. Динка Негалова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР