Първородният син на Иво Прокопиев, Филип Прокопиев започна да взима

...
Първородният син на Иво Прокопиев, Филип Прокопиев започна да взима
Коментари Харесай

Първородният син на Прокопиев стана дарител на „Промяната“

Първородният наследник на Иво Прокопиев, Филип Прокопиев стартира да взима образец то татко си. Едва на 24 години, наследникът на медийния необут е почнал освен да се интересува от политика, само че и да финансира партии.

От листата оповестен от Сметната палата с даренията за партии за локалните избори излиза наяве, че Иво Прокопиев е дарил сумата от 677.00 лева Това е непретенциозен принос за изборите в сметката на ПП-ДБ и Секретен сътрудник, които оглавиха листата с обединението похарчила най-вече пари и взела най-вече дарения за изборите. Макар и алегорична, сумата е явен знак за привързаността на семейство Прокопиеви към ПП-ДБ, които ги поддържат освен посредством избрани изявления в медиите си, само че и посредством дарения.

Сред крупните донори се подреждат шефът на „ Уолтопия “ Ивайло Пенчев “ със сумата от малко над 196 000 лв.,  Богомил Балкански, който е съучастник в Sequoia Capital, известна компания за частни финансови вложения, дарил 179 000 лв..

Друго известно име в капиталовите среда това на Пламен Моновски също прави усещане с дарението си. Той е някогашен шеф в американската капиталова компания BlackRock. През 2010 година е нает от втория по благосъстояние милиардер в Русия Михаил Прохоров, с цел да съживи бизнеса й за ръководство на активи. За акцията на ПП-ДБ и Секретен сътрудник Моновски е дарил сумата от 64 151 лв..   

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР