Първородната дъщеричка на фолк дивата Магда – Никол, днес навършва

...
Първородната дъщеричка на фолк дивата Магда – Никол, днес навършва
Коментари Харесай

Бебето на Магда танцува в креватчето

Първородната дъщеричка на фолк дивата Магда – Никол, през днешния ден навършва 1 годинка.

В навечерието на персоналния празник изпълнителката на Пайнер проговаря за най-хубавата роля в живота си – тази на майка.

„ Целият ми живот се прекатурна не на 180, а на 360 градуса. Няма нищо общо с предходните ми привички. За тази една година се трансформирах доста и самоуверено мога да кажа, че Никол ме направи по-отговорна. Животът ми се свежда до нея. Любовта към щерка ми е най-чистата, която в миналото съм изпитвала “, съобщи певицата пред Телеграф.

И прибавя, че всяка заран, като гушне детенцето, благодари на Бог за нея. Магда споделя, че наследницата й е извънредно музикална и нищо чудно да поеме по пътя на звездната си майка. „ Щом чуе музика и стартира да се върти и да си мърда дупето. Много е занимателно. Понякога, когато е седнала в креватчето и по този начин се залисва с танц, че пада на една страна. Смятам, че има огромен афинитет към музиката “, твърди пайнерката.

Певицата споделя още, че през тази 1 година към момента не е чула думата мама. Детето казвало папа, баба, кака, само че не и вълшебната думичка, която Магда желае да слуша.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР