Първоначалните данни на белгийската полиция по случая с починалия българин

...
Първоначалните данни на белгийската полиция по случая с починалия българин
Коментари Харесай

Самоубийство е първата версия за смъртта на българина в Брюксел, оставя сираче

 Първоначалните данни на белгийската полиция по случая с умрелия българин в Брюксел сочат самоубийство. Това разясниха от посолството ни в Белгия, предава bTV. Оттам допълниха, че оказват цялостно подпомагане на околните.

Смъртта на 36-годишния Искрен Йорданов от Русе е настъпила на 17 септември.

" Искрен е имал близка белгийка. Опитахме да се свържем с нея, само че никакъв триумф. Надявам се федералните управляващи да ни обяснят и дадат подробна информация, за което сме създали питане ", споделя Малин Месалски, завеждащ консулска работа към посолството в Брюксел.

Близките на русенеца, който живее и работи в Германия като строител от 9 години, са били известени за гибелта му от полицията в крайдунавския град. Майка Елка се оплака нощес в обществените мрежи, че даже не знае къде е тялото на 36-годишния й наследник. Жената разгласява и документа от Министерство на вътрешните работи, с който е известена за гибелта на Искрен.

" Ако е в Германия, бихме предположили - живял е там, може да се замеси в нещо, само че той в Белгия отива за два дни. Кога ще успее да се замеси в каквото и да е, никого не познава там ", споделя лелята Лилия Дочева, представена от rusemedia.com.

Майката пък е безапелационна, че синът й не може да е протегнал ръка на живота си.

" Има детенце, което в този момент ще стане на 10 годинки, не може да се самоубил, няма по какъв начин. Той е минал през толкоз доста неща, загуби татко си дребен, още възпитаник, тъй че нямам доверие, това не може да е истина, разбирате ли, не може. Ако е предходна такава мисъл през главата му, той щеше да се обади на детето си и на някогашната си жена да ги чуе за последно. Така че това не е може да е истина, нямам доверие, нещо му се е случило, само че какво, не знам ", споделя Елка Дочева.

Близките на Искрен са извънредно озадачени от обстоятелството, че той е намерил гибелта си в гаража на китайското посолство в Брюксел.

" Нямаме безусловно никакво пояснение. Всички се чудят по какъв начин може той да е влезнал там, при изискване, че отбраната е ужасно огромна, там не влизат инцидентни хора, просто всичко е доста необичайно. Имаме ужасно доста въпроси, само че никой към момента не ни дава отговор ", споделя снахата на русенеца Илияна Йорданова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР