Първоначалната информация бе, че украинският президент Зеленски е потвърдил руската

...
Първоначалната информация бе, че украинският президент Зеленски е потвърдил руската
Коментари Харесай

Говорител на Зеленски отрече украинският президент да е признавал падането на Бахмут

Първоначалната информация бе, че украинският президент Зеленски е удостоверил съветската победа в Бахмут, само че по-късно негов говорител му изясни, че медиите са интерпретирали неправилно отговора на Зеленски.

На въпроса на публицистите дали е правилно изказванието на руснаците, че Бахмут е високомерен от тях, отговорът на Зеленски гласи: " Не мисля ", цитира го украинската държавна организация УНИАН.

Следва коментар на Зеленски, който добавя: " Бахмут е в нашите сърца ", като подчертава на това, че градът е опустошен при продължителните боеве и там съвсем нищо не е останало, прецизира УНИАН.

Украинският президент Володимир Зеленски не е потвърждавал завладяването на град Бахмут от съветските сили, съобщи през днешния ден представителят на Зеленски Сергий Никифоров, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Неговото конкретизиране се наложи поради двоякото изявление на Зеленски за това, че градчето остава в украинските сърца и че не счита, че към този момент е в съветски ръце, се наложи негов представител да опровергава спекулациите.

" По този метод президентът отхвърля Бахмут да е високомерен ", разясни представителят на украинския президент.

Инфо: dnes.dir.bg

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР