Първоначалната идея била сватбата да бъде скромна и само най-близките

...
Първоначалната идея била сватбата да бъде скромна и само най-близките
Коментари Харесай

Анелия вдига сватба за чудо и приказ

Първоначалната концепция била сватбата да бъде скромна и единствено най-близките да участват. Захаринов обаче държал на охолно празненство, в което да отпразнуват любовта си. На него ще има доста посетители, в това число и публицисти. Двамата са избрали място, където да си кажат „ да “.

За изпълнителката подписът е извънредно значим и тя не гледа с положително око на тези, които живеят без брак. За нея даването на пръстен е отговорност. Най-важното в живота е фамилията, дома и работата й. Тя споделя, че  е съумяла да реализира салдото, за който постоянно е мечтала.

Анелия има към този момент един несполучлив брак зад тила си, както и годеникът й. През 2003 година тя се омъжва за предприемача Коко Динев. Двамата имат щерка Ивон. Преди години Анелия отхвърли спекулациите, че Емилия, с която Динев заживя по-късно, е повода за раздялата им.

Тя не си спомня с положителни усеща за този интервал от живота си. Определя го като извънредно сложен и прочувствен. Прекарала извънредно тежка бременност. Лежала за задържане в болничното заведение. Това се отразило на връзките им. Коко Динев бил неин огледален облик и когато го среща е едвам на 19 години.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР