Първомартенската украса пред Общината предизвиква недоволството и недоумението на пловдивчани,

...
Първомартенската украса пред Общината предизвиква недоволството и недоумението на пловдивчани,
Коментари Харесай

Естетика по пловдивски: Чао, Пижо и Пенда! Здравейте, пилета и джуфки

Първомартенската декорация пред Общината провокира недоволството и недоумението на пловдивчани, които не за първи път се чудят и маят кой естет е подбирал декорите. Големите Пижо и Пенда, които до предходната година радваха едни, а стряскаха други, са заменени от набучени в тревата пилета в бяло и алено. Кръгове в същите цветове и мартеници с картонени гърбове като за продажба на сергия пък са окачени по дърветата. Отдолу се мъдри понашарена с конци скамейка и обкичена с джуфки арка, евентуално въображаема като селфи зона. И всичко това декорирано със непокътнатия знак на компания за произвеждане на мартеници.
Прочетете още
" Кичозна и скучна ", " толкоз ли няма хора с хрумвания и усет в този град ", бяха единствено част от отзивите на хората.

Оказва се, че първомартенската декорация е дарена на общината от две компании, тъй като липсват средства да бъде поръчана и направена лична такава.

" Пижо и Пенда, които поставяхме предните години са доста захабени. В същото време липсва бюджет и търсим опция ", разясниха от пресцентъра на Община Пловдив.

Така работата стана като в известната фраза: " На харизан кон зъбите се не гледат ". Ама въпреки всичко да не забравяме, че става дума за централен пловдивски площад, а не за конюшня. И не е за сефте - да си спомним странната коледна декорация, която също провокира неодобрение.

   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР