Първокласно телевизионно съдържание и вълнуващи преживявания очакват зрителите с новата

...
Първокласно телевизионно съдържание и вълнуващи преживявания очакват зрителите с новата
Коментари Харесай

Първокласните продукции на NOVA, които ще гледаме през есенния телевизонен сезон

Първокласно телевизионно наличие и вълнуващи прекарвания чакат феновете с новата програмна скица в праймтайма на NOVA. Тази есен медията показва премиерната фамилна сага „ С река на сърцето “ и три международни формата, които ще създадат своя дебют в българския ефирен ефир – играта за познание „ Голямото гонене “ , музикалното шоу „ Звездите в нас “ и занимателното предаване „ С Рачков всичко е допустимо “ . През септември се завръща хитовото риалити „ Игри на волята “ , както и престъпната драма „ Братя “ с заключителен пети сезон.

„ Щастлива съм, че тази есен ще представим извънредно мощен и разнороден сезон и ще затвърдим позицията на NOVA като иноватор в медийния бранш. Нашият блян е да продължим да развиваме и обогатяваме програмната си скица. Четирите нови продукции са доказателство за това и аз благодаря на всички сътрудници за професионализма, с който обезпечават най-хубавото телевизионно прекарване за българските фенове “, разяснява основният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

Началото на есенния ефирен сезон ще даде най-екстремният риалити формат „ Игри на волята “ . Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат атрактивните участници в четвъртия сезон на формата на 3 септември в 20:00 ч. Предстоят оспорвани борби на Арената и още по-трудни тествания на фона на красивите пейзажи на българското Черноморие.

 NOVA есенен сезон NOVA

Емблематичният водещ Ники Кънчев ще провокира най-големите мозъци в България в „ Голямото гонене “ от 5 септември. Всеки работен ден от 18:00 ч. ще бъде непокътната територия на брилянтно замислената телевизионна игра, в която четиримата „ преследвачи “ ще пробват да спрат участниците по пътя към успеха.

 NOVA есенен сезон NOVA

На  5 септември в 22:30 ч. „ Братя “ се завръща с финален пети сезон. Криминалната драма на NOVA ще предложи напрегнати престъпни сюжети, изненадващи обрати и доста динамичност . Финалът на „ Братя “ ще бъде отдаден на изкуплението и ще даде отговори на най-важните загадки, останали забулени в тайнственост до момента.
                             

Димитър Рачков е хазаин на неповторимото ново шоу „ С Рачков всичко е допустимо “ от 10 септември в 20:00 ч. Всяка събота водещият ще посреща осем известни персони, с цел да ги изправи пред неподозирани провокации. Те ще се впуснат в незнайното с близо 100 комедийни игри, забавлявайки себе си и феновете.

 NOVA есенен сезон NOVA

На 11 септември от 20:00 ч. започва най-новото музикално телевизионно премеждие „ Звездите в нас “ с водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. В конкуренцията ще се впуснат деветдесет участници, които ще дадат всичко от себе си, с цел да имитират своите идоли по най-хубавия метод. Всяка седмица 5 тима ще показват 5 звездни облика и ще се изправят в борба един против различен, само че единствено най-хубавите ще продължат към идващия стадий на музикалното предизвикателство. На крайна най-успешният подражател ще си тръгне с премия от 50 000 лева

 NOVA есенен сезон NOVA

Завладяващата фамилна сага „ С река на сърцето “ ще разкрие контрастния свят на заможното семейство Боневи от 13 септември в 20:00 ч. Отличният актьорски състав ще води феновете в магични местности край река Дунав, която става натурален фон на поредицата. В сериала „ С река на сърцето “ три дами крият рискови секрети, а трима мъже не могат да устоят на своята огромна уязвимост. Новият кино план на NOVA е режисиран от Мартин Макариев, а основен сценарист е писателят Георги Тенев.

 NOVA есенен сезон NOVA
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР