Първокласен сторидж поддържаше Световната Универсиада в ТайванСторидж системата QSAN XCubeDAS

...
Първокласен сторидж поддържаше Световната Универсиада в ТайванСторидж системата QSAN XCubeDAS
Коментари Харесай

QSAN се справя с петабайти видео в реално време

Първокласен сторидж поддържаше Световната Универсиада в Тайван

Сторидж системата QSAN XCubeDAS XD5316 доближава пропускателна дарба от 480Gb/s

China Television Service (CTS) употребява високопроизводителен и благонадежден хардуер на QSAN за видео монтаж в действително време при отразяване на Световната Универсиада 2017 в Тайван (19-30 август), оповестиха от производителя на сторидж системи.

За потребностите на живото предаване са определени системи QSAN XCubeDAS XD5316, които оферират 12Gb/s SAS портове и пропускателна дарба от 480Gb/s, както и двоен деен контролер за усъвършенствана надеждност. По време на спортното събитие е генерирано видео с размер от порядъка на няколко петабайта, които безпроблемно са съхранени върху продуктите на QSAN.
още по тематиката
Серията XD5300 е основана с концепцията да предложи среда за взаимоотношение сред разнообразни платформи и може да служи за уголемение на потенциала на центрове за данни, архивиране, студено предпазване, огромно видеонаблюдение, стрийминг и редактиране на видео.

В съпоставяне с известните си съперници, решението XCubeDAS може да бъде по-достъпна опция за главен и второстепенен сторидж. Освен това, серията XCubeDAS може да обезпечи над 50% нарастване на продуктивността, с помощта на новаторска технология на QSAN.

Топология на QSAN решението за видео редактиране

Освен върхова продуктивност и висока наличност със своите два дейни контролера, XCubeDAS XD5300 предлага гъвкави варианти за уголемение и поддръжка на 10x12Gb/s SAS врата, което пести доста време за видео обработка, показва Алекс Ши, продуктов управител в QSAN Technology, Inc.

Решенията на QSAN се оферират на българския пазар извънредно от систематичния интегратор Перси. „ Сериозната препоръка за качествата на продуктите на QSAN по време на Световната Универсиада изцяло се покрива с усещанията на нашите клиенти”, съобщи Мартин Филев, търговски шеф на компанията.

По неговите думи, QSAN се нарежда чудесно и в ценово отношение, което е още една причина за непрекъснатото увеличение на търсенето на решения с тази марка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР