Първо заседание по делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу

...
Първо заседание по делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу
Коментари Харесай

Първо заседание по делото на Юлиан Вергов срещу Диана Димитрова

Първо съвещание по делото, което артистът Юлиан Вергов заведе против колежката си Диана Димитрова за клюка. Дотук се стигна година откакто актрисата разгласява във Фейсбук фотоси, на които е с посинено око и подуто лице, предаде .

Сега Вергов я съди, тъй като се почувствал афектиран от неин пост в обществената мрежа. Той обаче не се яви в правосъдната зала, а беше представляван от юриста си. Съдът даде опция на двете страни да се спогодят до 22 февруари, когато е датата на идващото съвещание.

„ Аз съглашение с този човек по никакъв метод няма да сключа. Мисля, че тематиката е прекомерно мъчителна. Явих се през днешния ден, само че освен от свое име. Явявайки се, аз съм представител на всички дами в България, които са позволили моята неточност да мълчат и не са говорили, когато е трябвало. Аз желая да го предизвикам, в случай че се усеща почтен, да заведе дело за набеждаване в закононарушение, а не дело за засегнатост във Фейсбук статус ”, съобщи Димитрова.

По този случай прокуратурата не откри доказателства за нанесен побой и отхвърли да образува досъдебно произвеждане. Самата Димитрова пък се отхвърли да съди Вергов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР