- Първо, това знание помага на децата да разберат, че

...
- Първо, това знание помага на децата да разберат, че
Коментари Харесай

Чувства на показ: Трябва ли мама и татко да показват любовта си

- Първо, това познание оказва помощ на децата да схванат, че те не са единственият източник на наслада за своите родители. И това е добре. В противоположен случай сходно задължение на отговорност би било прекомерно мъчно за носене.

- Второ, забелязвайки нежни усеща сред родителите, децата схващат, че са родени в обич и че раждането им е мечтано.

- Трето, пораствайки, детето ще повтори тъкмо модела на взаимоотношения, които е следило със личните си очи.

История на запознанството
Няма потребност особено да сложите детето на стол и да разказвате всичко по ред - в случай че то само прояви интерес и попита по какъв начин сте се срещнали, тогава си коства да го посветите в някои детайлности. Разбира се, интимните неща нямат потребност да се разказват.
Детето има право да знае, че се е родило, тъй като мама и баща доста са се обичали. Дори да е плод на мимолетна пристрастеност. Разкажете му го, без да навлизате в излишни подробности. И в това няма да има неистини. Физическата обич също е обич.
Също по този начин няма смисъл да се измисля красива история, в случай че няма такава. Днес към този момент е норма хората да се запознавате в Интернет. Кажете му по този начин: хората се срещат в магазина, на празненство и на улицата. Нека има малко романтика в това, само че за детето е потребно да знае, че когато порасне, ще може да срещне половинката си на всички места.

На показ
Необходимо е да показвате нежни усеща един към различен, само че в рационални граници. Основното нещо е да се уверите, че няма циничност в думите и обществените ви милувки. Понякога даже игривите закачки като да вземем за пример пърпорене по дупето, са допустими. Детето обаче по-късно, може да стартира да пляска по дупето всички поред, тъй като няма да разбере подтекста.
И младежът може да се зарадва, в случай че родителите му са съумели да запазят пристрастеността и вълнението на връзката си. Просто вземете поради възрастта на детето.
Що се отнася до буйните обятия и " приличните " целувки по устните, те освен са позволени, само че и се предизвикват.
Можете с чиста съвест да лежите сгушени на дивана и да гледате филм. Дръжте се за ръце на празненство, ресторант, на разходка. Поставете ръката си на коляното на колегата си. Любовните погледи и намигвания също не би трябвало да бъдат скрити. Родителите може да имат свои лични секрети и е добре децата да знаят това.

Редовни прояви
Трябва всеки ден да показвате своята деликатност и обич. Не забравяйте, че за вашето дете вие ​​завинаги ще останете модел на държание. В тази връзка ще бъде потребно да се запитате по какъв начин бихте желали един ден вашите деца да поддържат връзка със своите обичани. Ако мечтаете в фамилиите им царуват топли връзки, вие би трябвало да поставите такава летва. В противоположен случай за децата ще бъде доста мъчно да трансформират неверния наставнически модел.

Помислете и над думите си: „ Съпругът на приятелката ми ѝ подари кола за раждането на сина, а моят пристигна в болничното заведение с един букет “.

Неловка обстановка
Ако детето ви е хванало в най-неподходящия миг, тогава зародилата обстановка би трябвало да бъде изяснена, без значение от възрастта му. Ако е малко, то може да се уплаши от това, което вижда, а вашето безмълвие единствено ще изостри безпокойството му.

До 3-годишна възраст нормално е задоволително да му кажете, че мама и баща са играли по този начин.

Продължава на страницата на Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР