Първо Рашидов лекуваше раните от политическите престрелки в свой имот

...
Първо Рашидов лекуваше раните от политическите престрелки в свой имот
Коментари Харесай

Рашидов:  Отдавна съм показал, че моделът хот дог не е моят, но ми го натрапват 

Първо Рашидов лекуваше раните от политическите престрелки в собствен парцел в комплекс край Созопол, а в края на седмицата отпътува за Халкидики. " Консумират те и не престават напред – това е процедура в някои от нашите партии. Аз обаче не съм от тези, които могат да бъдат захвърлени на боклука. Няма да разреша това. Достойнството е над всичко “, разкрил Рашидов пред  " Филтър “ и допълнил, че някои хора са останали сюрпризирани от решението му самичък да си тръгне от ГЕРБ и от Народното събрание.

Бившият министър на културата и началник на Народното събрание получи упреци, само че и сериозна поддръжка, откакто поради една имитация бе свикан да напусне ръководената от него парламентарна комисия по просвета, както и изпълнителната комисия към ГЕРБ. Мнозина са на мнение, че това не е било заслужено, тъй като и други значими хора в страната са имали не по-малко непристойни изявления, само че не са понесли отговорност за тях.

Според анализатори решението на Рашидов тотално да скъса с политиката може да коства доста на някои от водещите фигури в ръководството във връзка с връзките ни с нашите съседи на Балканите и по-точно с Турция Не е загадка, че точно Вежди Рашидов е топлата връзка на България с президента Реджеп Таип Ердоган. Двамата се познават още от времето, когато Ердоган е бил кмет на Истанбул и поддържат другарски връзки във всички години по-късно. При визити в Турция като министър председател Бойко Борисов постоянно е бил в компанията на известния ни ваятел, който даже е влизал в ролята на преводач, а Ердоган недвусмислено е показвал, че нашите политици са " добре пристигнали “ в Анкара и поради Вежди Рашидов. В този интервал и мигрантският напън върху страната бе минимализиран, не без присъединяване на Рашидов в договарянията с турския президент.

Информатори на медията разкрили, че след трусовете към Рашидов в Народното събрание скулпторът е получил позвънявания и от двама български президенти – настоящия Румен Радев и някогашния Георги Първанов, които са изразили поддръжката си за него.

Няколко самостоятелни източника настояват, че хора от американското посолство са упорствали Рашидов да бъде отхвърлен от постовете, които заема в Народното събрание поради прословутата фраза " Всички курви се разсъниха, с цел да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани “. Рашидов се извини за изявлението, като посочи, че е имал поради всеобщото недоволство на актриси в Холивуд от дейностите на продуцента Харви Уенйстийн, който сега излежава присъда в щатски затвор поради обвинявания в полово принуждение. Рашидов не е визирал действителните жертви на домашно принуждение у нас, а избрани дами, които употребяват вълната от обективен яд против насилието, с цел да извлекат дивиденти.

" Няма по какъв различен метод да наречеш дами, които употребяват даденостите си, с цел да пробиват напред и минават от едно легло в друго. Вместо закон против насилието, у нас одобряваме закони, с цел да се харесаме оттатък Океана. Разбира се, че шарлатаните ще се възползват от новите малки врати в Закона за домашното принуждение. Той бе признат от едни новоизлюпени политици от села и паланки, които са получавали по 1000 лв. заплата, а в този момент взимат по 10 000. Те са в Народното събрание, с цел да се усещат значими. Аз обаче взаимни отстъпки няма да върша. Още по-малко на тези години “, разяснява Вежди Рашидов.

Имиджовите вреди от напускането на Рашидов за ГЕРБ също не са по никакъв начин дребни. С името на скулптора са свързани едни от най-сериозните пробиви на партията по време на избори в Кърджали и Пловдив-област. " Сега партията не е същата. На всеки, който изрази мнение, друго от това на американското посолство, му се споделя, че за всяко място чакат по петима. Не мога да си отговоря на въпроса – в България ли пребивавам и това ли е моята страна. За мен не е обикновено да ме ръководят от посолство. Отдавна съм посочил, че моделът " хот дог “ не е моят, само че ми го натрапват през " Продължаваме промяната “, която си е групировка на къса каишка на американските либерали, както и през други соросоидни партии “, разяснява Вежди Рашидов, който съобщи, че в бъдеще ще се занимава единствено с изкуство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР