Първо помнете едно – не се оставяйте на чуждите желания

...
Първо помнете едно – не се оставяйте на чуждите желания
Коментари Харесай

Какво искат мъжете в сексa? Ето 3 лесни начина да се превърнете в секс богиня

Първо помнете едно – не се оставяйте на непознатите стремежи единствено и само с цел да получите утвърждение, в случай че се постанова да вършиме нещо, което не ви харесва. В случай че се чудите какво желаят мъжете в секса, истината е че множеството от тях нямат някакви странни, ексцентрични или извратени стремежи. Ето на какво се радват мъжете по време на секс:

1. Харесват мръсни приказки
Не става въпрос да започнете да съобщавате гласно всичко, което се случва по време на половия акт, само че ще се учудите какъв брой потребни могат да се окажат няколко думи в точния миг. Не всеки би могъл да се отпусне и да приказва сходни неща, по тази причина пробвайте с думи, които не ви отдалечават прекомерно от зоната ви на комфорт.

2. Мъжете желаят да поемете контрола от време на време
Какво по-горещо от момиче, което знае какво желае. Да поемете контрола не значи да размахвате бич и да се вършиме на шефка (или най-малко не е задължително), а просто да бъдете по-инициативни и да изявявате желанията си ясно. Също по този начин може да избирате позите или да помислите за някакви нови хрумвания в любовната игра. Секси долни дрехи, ексцентрично място за секс или ролева игра биха свършили чудесна работа.

3. Мъжете обичат да гледат
Визуалното стимулиране е доста значимо за тях. Поза, в която имат добра видимост, някаква светлина по време на половия акт или даже огледало към вас са хрумвания, които ще бъдат високо оценени от вашия сътрудник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР