Първо: не сте сами. Може да изглежда така според Facebook

...
Първо: не сте сами. Може да изглежда така според Facebook
Коментари Харесай

До всички жени, които ще са сами на Свети Валентин

Първо: не сте сами. Може да наподобява по този начин съгласно Фейсбук и Instagram, само че в действителност има още хиляди дами, които ще бъдат сами на празника. Въпреки че евентуално ви се коства, че безусловно всяка друга жена, с изключение на вас има цветя и сърчица за празника, не е по този начин. Всички сме били там и знаем какъв брой отвратителни наподобяват всички розови и червени неща в близост и какъв брой е огромен страха от самотата. Време е да се научите да обичате себе си и да осъзнаете, че това е най-важната обич.

Второ: Факт е, че множеството двойки, които имат здравословна, същинска връзка не честват този празник. Свети Валентин е ден, в който проблематичните двойки не помнят за проблемите си, подаряват си сантиментални дарове и " показват” любовта си. Истински щастливите хора не се нуждаят от специфичен ден, с цел да покажат на индивида до себе си, че държат на него. А и методът несъмнено не е плюшено мече. Не се натъжавайте, в случай че имате връзката, за която мечтаете, евентуално отново няма да празнувате 14 февруари.


Не позволявайте днешния ден да бъде мотив за отрицателни страсти. Свети Валентин е просто ден, като всички останали. Не бъдете тъжни, поради това, че сте сами. Не сте сами. Имате себе си и това е най-важното. Научете се да обичате себе си и тогава вашият човек ще се появи. Не спирайте да си напомняте, че сте страхотни и се насладете на една прелестна вечер със себе си, чаша вино и доста шоколад.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР