„Първо – не участваме в инсценировки. Второ – преценихме с

...
„Първо – не участваме в инсценировки. Второ – преценихме с
Коментари Харесай

Христо Иванов за срещата с ИТН: Не участваме в инсценировки

„ Първо – не участваме в инсценировки. Второ – преценихме предвид на осведомителния темперамент на тази среща, че няма потребност да участваме “.

Така съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов, представен от БГНЕС, изясни отсъствието си от днешните диалози, които обединяването организира с „ ИТН “ за персоналния състав на проектокабинета.

Христо Иванов акцентира, че следва парламентарната група на „ Демократична България “ да вземе решене дали да даде поддръжка за по този начин показаното държавно управление, а по-късно би трябвало да се произнесе и груповият орган на партията. Имената на министрите към момента не са оповестени публично обществено.

„ Благодаря за интереса, само че това е всичко, което имам да кажа “, сбит бе Христо Иванов пред публицистите в коридорите на Народното събрание, които упорстваха за отговори към възможното бъдещо държавно управление. Крайният период за реализация на проучвателния мандат, който президентът връчи на Има Такъв Народ изтича в петък.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР