ПЪРВО НА FOX: Сенатор Том Котън, R-Ark., настоява Министерството на

...
ПЪРВО НА FOX: Сенатор Том Котън, R-Ark., настоява Министерството на
Коментари Харесай

Cotton проучва Министерството на отбраната относно рисковете за сигурността на китайска компания за обучение на семейства на американски военни

ПЪРВО НА FOX: Сенатор Том Котън, R-Ark., упорства Министерството на защитата (DOD) за шерване на информация по отношение на контракта на организацията с финансова корпорация, благосъстоятелност на Китай, която дава услуги за образование на фамилии на американски военни.

В четвъртък Котън изпрати писмо до министъра на защитата Лойд Остин, в което назова бизнес връзките с основаната в Хонг Конг Primavera Capital Group „ непрепоръчителни, безразсъдни “ и заплаха за националната сигурност на Съединени американски щати.

Primavera, финансовата група, обвързвана с компанията-майка на TikTok, ByteDance, има услугата за образование Tutor.com и е предоставила сериозно финансиране на колоса TikTok.

Сен. Том Котън, R-Ark., упорства Министерството на защитата да преразгледа контракта си с финансова корпорация, притежавана от Китай, която дава образование за фамилии на американски военни. (Том Уилямс/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images)

„ Не би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР