ПЪРВО НА FOX: Републиканският национален комитет (RNC) акцентира върху социологическите

...
ПЪРВО НА FOX: Републиканският национален комитет (RNC) акцентира върху социологическите
Коментари Харесай

Блиц в социалните медии на RNC е насочен към ниския рейтинг на одобрение на Байдън, опасения за възрастта преди SOTU: `Числата не лъжат`

ПЪРВО НА FOX: Републиканският народен комитет (RNC) подчертава върху социологическите изследвания това демонстрира ниския рейтинг на утвърждение на президента Байдън от страна на Америка по основни въпроси преди идната му тирада за положението на Съюза.

В блиц в обществените медии в сряда, споделен първо с Fox News Digital, GOP комитет разгласява видео компилация от отчети, показващи, че множеството гласоподаватели не утвърждават метода, по който Байдън се оправя както с президентството, по този начин и с въпроси като стопанската система, инфлацията и външната политика.

Председателят на RNC Рона Макданиел сподели, че поради неотдавнашното изследване и настоящото положение на нацията при Байдън, „ това ще бъде последното му послание за положението на Съюза. “

„ Цифрите не лъжат – американците знаят, че положението на съюза е по-слабо заради Джо Байдън “, сподели Макданиел в изказване, споделено с Fox News Digital.

Председателят на RNC Рона Макданиел, вд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР