ПЪРВО НА FOX: Националната оръжейна асоциация (NRA) в четвъртък критикува

...
ПЪРВО НА FOX: Националната оръжейна асоциация (NRA) в четвъртък критикува
Коментари Харесай

NRA критикува воден от демократите законопроект, който би ограничил капацитета на списанието: `Очевидно нарушава` Конституцията на САЩ

ПЪРВО НА FOX: Националната оръжейна асоциация (NRA) в четвъртък подлага на критика воден от демократите законопроект, който би лимитират потенциала на пълнителя и не разрешават огнестрелните оръжия с потенциал на пълнителя над 10 патрона.

" Това законодателство жестоко нарушава конституцията на Съединени американски щати и решенията на Върховния съд на Съединени американски щати, като не разрешава самите типове огнестрелни оръжия и пълнители най-често употребявани от американците, с цел да защитят себе си и фамилиите си “, сподели Ранди Козуч, изпълнителен шеф на Института за законодателни дейности на NRA, пред Fox News Digital в изказване.

„ Този ​​законопроект незаслужено и непозволено слага цялата тежест на закона върху спазващите закона поданици, като в същото време не прави нищо, с цел да извади оръжията от ръцете на рискови нарушители. Национална агенция за приходите се опълчва на това законодателство и ще се бори за отбрана конституционните свободи на всички спазващи закона американци “, сподели той.

Sens. Мартин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР