Първо искам да благодаря на всички български граждани, които в

...
Първо искам да благодаря на всички български граждани, които в
Коментари Харесай

БСП ще прави паралелно преброяване във всички секции и тогава ще коментира резултати


„ Първо желая да благодаря на всички български жители, които в днешния ден излязоха и упражниха своето право на глас, макар заканите за неприятно време, сняг, мраз, макар заканите от COVID-кризата, която ще ги разболее, в случай че отидат да гласоподават. Не се изплашиха и към над 50% излязоха и упражниха своето право на глас ". Това съобщи Георги Свиленски , ръководител на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия , представен от Нова телевизия. 

" Искам да благодаря на всички участници в СИК от всички политически сили ", сподели още Свиленски.

Той обаче съобщи, че Българска социалистическа партия няма да разяснява изборните резултати довечера, заради динамичността на социологическите прогнози и  екзитполовете.

 „ Ние правим цялостно редом броене във всички секции в страната. Резултатите от това редом броене ще ви бъдат предоставени незабавно откакто имаме всички протоколи. И се надяваме несъмнено, тези резултатите да съвпаднат с тези резултати, които по-късно ще разгласи ЦИК ”, сподели Свиленски. „ Всички мнения по отношение на тези планирани екзитполове, оставаме на другите политически партии. Ние ще разясняваме същински резултати ", съобщи още Свиленски. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР