Първо гониш един, после пет, после 10. То е като

...
Първо гониш един, после пет, после 10. То е като
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков еднолично взе решението за руските дипломати, Външно му казаха, че не се прави така

Първо гониш един, след това пет, след това 10. То е като танц. Ако в този момент Русия реши да играе реципрочно, би трябвало да изгони всички български дипломати.

Това сподели Тошко Йорданов по НТВ по отношение на 70 изгонени съветски дипломати. Той посочи:

Той го взема това решение еднолично. Дали са шпиони или не, не съм от ДАНС. Изпитвам подозрения до каква степен тази работа извършва неговите решения. Г-жа Генчовска - не знае дали е била сюрпризирана. Казано е на Кирил Петков, че това не е политически верен ход. Ако има съветски дипломати със шпионска активност, е разумно да бъдат изгонени. Изпитвам подозрения дали всички са шпиони. Ако са шпиони, несъмнено, че би трябвало да бъдат изгонени. Не зная някоя друга страна да е постъпвала по този начин. Това са политически решения.

Хората и политиците би трябвало да си държат на думата. Не сме отишли там, с цел да умрем като депутати. Има и такива, само че не сме такива. Ние сме оповестили позиции и си ги съблюдаваме.

Защо пада поддръжката за държавното управление? Истината е, че надуваме инфлацията. Ако едно държавно управление не се оправя, това постоянно има последствия. Българският народ взема решение кой да прати в Народното събрание. Ако влезем в новия парламент, ние отново няма да вършим държавно управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

И тогава - или ще се сформира държавно управление с нас или без нас, или е допустимо да има нови избори. Не е по разпоредбите да узурпираш властта. Това е демокрацията. Много по-достойно е, в сравнение с да следим това, което следим от Политическа партия - пет дни да не подават оставка. Кирил Петков няма разлика с манталитета на Борисов. Винаги сме излизали с положителен дневен ред. Когато няма морал, няма държавно управление. Да вървим против морала и честността, за какво да го вършим. Кирил Петков се държи като Борисов, взима еднолични решения.

Решението е на президента и нищо не чакаме / бел. ред. по отношение на третия мандат/. Която и да е от партиите, евентуално ще се опита да сформира държавно управление. ГЕРБ и “Възраждане” споделиха, че няма да опитат. Ние ще предложим някакво решение, само че какво ще бъде, не мога да кажа.

Първо споделяха, че ще сме патерица на ГЕРБ, по-късно дълга ръка на Движение за права и свободи. В този парламент се появи Орлин Алексиев. Явно журналистическата мисъл не може да трансферира един връх. Сега е забавно кой ще е идващият, който ще кажете, че стои след нас. Очаквам идващият път зад нас да кажете, че стои ДПС- Йордан Цонев или който си желаете - изберете.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР