Първо бяха гърдите, а след това и пенисите - сега

...
Първо бяха гърдите, а след това и пенисите - сега
Коментари Харесай

Аз и моята вулва: 100 жени разкриват всичко

Първо бяха гърдите, а по-късно и пенисите - в този момент фотографката Лаура Додсуърт направи фотоси на вулвите на 100 дами.

"Към края на предходната година разгласих есе за моята вулва - в книга, а по-късно и в Guardian. На 25 бях прекарала години в изследване на лабиапластиката (пластична хирургична процедура за смяна на дребните срамни устнии) и правенето на секс на загасени светлини, поради неща, които ми бяха споделили невежи момчета, както и някои от моите другари. Почувствах надълбоко възприятие на позор по отношение на тялото си, което с течение на времето стана осакатяващо ".

Това е срамът, който фотографът Лаура Додсуърт се пробва да преодолее с последния си план, Womanhood. В книгата и съпътстващ филм за Канал 4, тя споделя историите на 100 дами и несъответстващи на пола хора посредством портрети на тяхната вулва.

Това е третата част от поредицата: в Manhood: The Bare Reality Лаура Додсуърт снима и беседва с хората за гърдите и пенисите им. Фотографката е описала поредицата като „ непредвиден триптих “; тя не е знаела, че планът ще поеме тази посока първоначално (и когато за пръв път й бил препоръчан, тя не го иска). Но колкото повече се замисля за фотосите, толкоз повече се нуждае от тях.

Източник: www.theguardian.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР