Първият виртуален кабинет по асистирана репродукция в България започва работа

...
Първият виртуален кабинет по асистирана репродукция в България започва работа
Коментари Харесай

Стартира първият виртуален кабинет по асистирана репродукция в България

Първият виртуален кабинет по асистирана репродукция в България стартира работа от ноември, заяви за Dir.bg Виктория Георгиева, член на Управителния съвет на фондация " Майки за донорство ".

Новаторската концепция е точно на фондацията, а прегледите ще бъдат реализирани от доктор Георги Стаменов, доктор Димитър Цветков и доктор Теодора Тихомирова два пъти месечно.

" За страдание в България има хиляди двойки, които мечтаят за дете, само че имат проблеми и не знаят от кое място да стартират сложния път към родителството. За някои от тях пътуването до столицата е мъчно или не могат да отсъстват от работа, по тази причина взехме решение да създадем още една стъпка напред. Идеята се роди, тъй като знаем какво значи за някои двойки дистанцията и фантазията за рожба, само че и тъй като сме съответни на времето, в което живеем ", изясни Георгиева.

 Снимка: "Майки за донорство "

Всяка консултация ще продължава в границите на към 40 минути, като през това време доктор Стаменов и сътрудниците му ще преглеждат проучванията на пациентите и ще оферират благоприятни условия и решения за проблематичното забременяване. Така ежемесечно във виртуалния кабинет помощ ще получат сред 12 и 15 дами и мъже.

Всички пациенти, които желаят да бъдат съветвани виртуално би трябвало да пишат на мейла на " Майки за донорство " - [email protected] , като оставят своя телефонен номер, имената си и къса история на битката си за дете.

" След това ние ще се свържем с искащите за виртуален обзор, а по време на самата консултация доктор Стаменов ще дава насоки, с цел да могат пациентите да са готови без значение от това къде стартират лекуването си ", добави Виктория Георгиева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР