Първият учебен ден наближава и една от най-купуваните стоки в

...
Първият учебен ден наближава и една от най-купуваните стоки в
Коментари Харесай

Мултипринт: С Kaufland нашите висококачествени продукти достигат до повече български потребители

Първият образователен ден наближава и една от най-купуваните артикули в хипермаркети Kaufland, предстоящо, са ученическите тетрадки. Търсенето им е огромно, тъй като са качествени като материали, направа и дизайн. Това, което потребителите евентуално не знаят, е, че са български и се създават на няколко километра от столицата в модерната печатна база на „ Мултипринт “.

Печатница „ Мултипринт “ е един от многочислените български производители, в партньорство с които Kaufland България осъществя своята дългогодишна устойчива политика в поддръжка на българските артикули. Освен произхода, общото сред всички тях е високото качество.

Йордан Бончев, притежател на „ Мултипринт “, споделя: „ Kaufland e основен стратегически сътрудник, който напълно съблюдава договореностите си с нас. В тяхно лице откриваме не просто точка за продажба, а извънреден професионализъм, уместност и най-важното –предлагане на висококачествени артикули и високи стандарти за обслужване на крайния консуматор “.

Kaufland е първата верига, с която „ Мултипринт “ си партнира, към този момент над 8 години. През годините компанията, която е фамилен бизнес, непрестанно обновява индустриалните си мощности с високопроизводителни, профилирани машини и техника. От 2009 година в печатницата е внедрена Системата за ръководство на качеството – ISO 9001:2008. Печатната база на „ Мултипринт” е впечатляващ комплекс от съвременни здания с повърхност от 20 000 кв. м в Костинброд наоколо до столицата. Там екип от 330 квалифицирани и стимулирани експерти осъществят главните действия на „ Мултипринт “ – предпечат, щемпел, книговезка обработка и превоз.

„ Гордеем се с продуктите си, задачата ни е да предоставим на клиентите си качеството, което заслужават. Kaufland за нас е опция да стигнем до повече български консуматори, “ заключи притежателят на „ Мултипринт “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР