Първият телевизионен дуел за новия сезон започна късно вечерта на

...
Първият телевизионен дуел за новия сезон започна късно вечерта на
Коментари Харесай

Културист-гей втрещи във „Фермата”

Първият ефирен двубой за новия сезон стартира късно вечерта на 6 септември с към този момент познатото и обичано на доста българи „ Фермата” по bTV и напълно непознатото „ Игри на волята” по Нова телевизия. Петият сезон на фермерското риалити даде сериозна поръчка да е водач този сезон, като сподели доста забавен кастинг, красиви гледки и професионално водене на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.



Сред най-запомнящите се участници е културистът Тихомир, който от 8 години живее със своя другар на фамилни начала. "Такава обич като нашата се среща един път на милион ", споделя той. Тихомир още в идващото предаване ще се изправи против различен участник –Иван от Разлог, който постоянно цялостни престъпните летописи по вестниците, в двубой за оставане във „ Фермата”.



Един от тях ще би трябвало да си тръгне вечно, за разлика от вдовицата на под земята необут във Варна Михаил Манолов, по-известен в подземния свят като Мишо Чешкия. Тя изобщо не се появи при започване на „ Фермата” поради случай, само че дали ще я забележим през идващите дни, следва да разберем. Сред другите забавни участници в предаването по bTV са още Саня Борисова, майката и дъщерята Дана и Велислава и мис Силикон Мариана Маринова.


В „ Игри на волята” красивите гледки край морския бряг също не липсваха, само че водещата Алекс Сърчаджиева бе много обезпокоена, очевидно тъй като за първи път застава сама пред камерите на сходно предаване. Досега тя бе ководеща на Ники Кънчев в „ Биг Брадър”. Сред участниците в новото предаване са Бояна, която се показва като актриса, само че е по-известна като дребното коте на футболиста Валери Божинов и плеймейтката Марешка, както и няколко мачовци като преподавател по сърф или манекен, които обаче бързо приспаха феновете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР