Първият сингъл от новия албум на група P.I.F. - OPUS 4,

...
Първият сингъл от новия албум на група P.I.F. - OPUS 4,
Коментари Харесай

Песента OPUS 4 събра популярни музиканти и артисти в памет на Димо от P.I.F.

 Първият сингъл от новия албум на група P.I.F. -  " OPUS 4 ", е и последният с присъединяване на Димо Стоянов, който си отиде прибързано от този свят предишния декември, откакто умря от COVID-19.

Албумът " P.I.F. 6 " е в памет на вокалиста, а видеоклипът на " OPUS 4 "  събира известни музиканти и актьори, измежду които Любо Киров, Мариус Куркински, Мария Илиева, Графа, Миро, Михаела Филева, Койна Русева, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев, Дичо, Диляна Попова, Александър Сано, Дара и доста други.

Последният кадър с Димо Стоянов в клипа е от църквата край бент. " Жребчево ". Той  не е трябвало да бъде заключителен в истинския клип, само че по стичане на събитията той е станал подобен.

" Толкова доста разнолики актьори пристигнаха, събраха се и направиха този клип. Всеки отдели от времето си, от страстите си, от нервните си кафези - даде същността си в името на Димо ", споделя Койна Русева в предаването " Преди обед ". 


" Конкретно за този клип в очите на хората се четеше Димо, четеше се удоволствието да си имал контакт с този човек, срещите с него. Това се четеше в очите на всички хора пред и зад камерата, които сътвориха клипа ", прибавя и операторът на клипа Калоян Божилов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР