Първият реален ефект от строителството на АМ Хемус ще е

...
Първият реален ефект от строителството на АМ Хемус ще е
Коментари Харесай

Виктор Николаев пред вицепремиера Караджов: Ще се пенсионирам, докато стане АМ „Хемус”

Първият действителен резултат от строителството на Автомагистрала „ Хемус ” ще е при свърването ѝ със настоящия път София – Варна при Велико Търново. Това сподели министърът на районното развиване Гроздан Караджов по Нова телевизия. Той беше безапелационен, че поставения от предходното ръководство период за довеждане докрай до 2024 година е извънредно нереалистичен.

До 2024-а може единствено да се нарисува къде ще минава „ Хемус ”, съобщи вицепремиерът. Той удостовери, че новият период е 2027 година. Две години не са осъществени процедурите за обезщетяване на притежатели на парцели по трасето на автомагистралата, изясни той и сподели, че не знае за какво това не е станало.  Заедно с това Народното събрание би трябвало да озакони секторите, за което служебното държавно управление разкри, че са строени без строителни позволения, на процедура нелегално, изясни министърът.

„ Ще се пенсионираме, до момента в който е подготвена автомагистралата ”, разяснява водещият Виктор Николаев. „ Зависи, в случай че ще се пенсионирате през 2027-а – да ”, отговори министър Караджов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР