Първият работен понеделник от новата година е наричан от адвокатите

...
Първият работен понеделник от новата година е наричан от адвокатите
Коментари Харесай

Днес е денят на разводите

Първият работен понеделник от новата година е именуван от юристите Ден на разводите, защото тогава се подават най-вече молби за анулиране на брака, написа в. " Дейли експрес ", представен от Българска телеграфна агенция.

Допитване, направено във Англия измежду близо 2100 души по поръчка на адвокатската адвокатска фирма " Слейтър и Гордън " демонстрира, че 22 % от участниците са обмисляли концепцията за бракоразвод.

Най-честите аргументи за напрежение сред фамилните двойки и последвало решение за анулиране на брака са невярност, финансови проблеми, липса на фамилиарност и внимание.

" Хората, които се свързват с нас, от месеци и даже от години обмислят концепцията за бракоразвод, само че доста постоянно мисълта, че ще разстроят околните си, както и че ще останат сами и финансово затруднени, ги кара да изчакват ", споделя Лорейн Харви от адвокатската адвокатска фирма.

От интервюираните близо 2100 души 12 % споделят че финансовите проблеми са ги подтикнали да се разделят с сътрудниците си. Около 16 % не крият, че последният им скандал на тематика пари е бил напълно скоро. Други 26 признават, че поделянето на финансовите отговорности е най-честата причина за брачни кавги.

Част от участниците в допитването споделят, че неналичието на фамилиарност внася съществено напрежение в връзките им с брачния сътрудник. Над една пета от интервюираните (23 процента) споделят, че с половинките си спят в обособени стаи. Близо 10 на 100 признават, че не са правили секс с колегата си от над една година.

Близо половината от участниците в анкетата споделят, че са подготвени да подадат молба за бракоразвод, в случай че открият невярност от страна на колегата.

Според данни на Националния статистически институт във Англия разводите сред хетеросексуални двойки през 2016 година са се нараснали с 5,8 % по отношение на миналата година. Данните сочат също, че като цяло 42 % от браковете в Англия и Уелс приключват с бракоразвод. Според статистиката междинната дълготрайност на брака е 12 години.

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР