Първият работен ден на депутатите вече приключи. Кой с какви

...
Първият работен ден на депутатите вече приключи. Кой с какви
Коментари Харесай

В първия работен ден: Какви са заявките на депутатите?

Първият работен ден на депутатите към този момент завърши. Кой с какви поръчки влезе в Народното събрание?

Очаквано, Народното събрание проработи в цялостен учредителен безпорядък, само че се оправи с дневния ред и точките, набелязани в него. Оказа се, че партиите към този момент са си написали първите законопроекти, като някои даже считат да трансформират и Конституцията.

Освен това, депутатите се оказаха и бездомни, а в някогашните им стаи са се настанили хората от администрацията.

Народните представители започнаха да идват час по-рано с рейсове, коли и пешком. Всички бяха в положително въодушевление.

Втората по величина група в Народното събрание „ ИТН “ пристигна последна, дружно и влезе през парадния вход на Народното събрание и още веднъж беше сбита – „ Най-накрая ще има парламент, какъвто горе долу желаят хората “, съобщи Тошко Йорданов.

От Българска социалистическа партия оповестиха, че не бързат с решенията кого и по какъв начин биха подкрепили. Единствено, че най-важно е отстраняването на модела на ГЕРБ.

Движение за права и свободи пазиха безмълвие повече от месец. Днес споделиха, че биха подкрепили нов жанр и новите партии в Народното събрание.

За „ Демократична България “ главната цел - отстраняването на Борисов е реализирана. Също по този начин внасят и първите си промени – промени в Конституцията и Изборния кодекс.

„ Изправи се! Мутри вън! “ обявиха идея за проверка на властта и смяна на стила в парламентарната работа.

Междувременно депутатите подписаха клетвените си листове, опознаха постройката и кафенето.

Пред постройката на Народното събрание имаше и един протестиращ… само че много гръмък, само че пък на централния вход от самото начало звучаха революционни песни и придвижването беше спряно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР