Първият по рода си у нас мастър клас Щастие. Изкуството

...
Първият по рода си у нас мастър клас Щастие. Изкуството
Коментари Харесай

Световнопризнат американски професор по маркетинг с мастър клас Щастие у нас


Първият по рода си у нас мастър клас „ Щастие. Изкуството на щастието в работата “ ще се организира на 15 май в Сатиричен спектакъл „ Алеко Константинов ”, София. Лектор на образованието ще бъде проф. Радж Рагунатан, който ще гостува за първи път в България.

Радж Рагунатан е професор по маркетинг в Училището Маккомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин и води един от най-успешните курсове в платформата за онлайн образования Coursera (https://www.coursera.org/). Курсът се назовава „ Живот, изпълнен с благополучие и задоволеност ” и има над 200,000 курсисти от безусловно всяка страна в света.

Проф. Рагунатан е създател на книгата " Ти си интелигентен, сполучлив, само че дали си ЩАСТЛИВ? ", в която обобщава научните проучвания на водещите фактори, определящи щастието, като дава на практика рекомендации по какъв начин да реализираме положение на благополучие дружно с персоналната и професионалната реализация в живота.

Еднодневният мастър клас „ Щастие. Изкуството на щастието в работата “ ще премине през два стадия: първи - изясняване на преимуществата на това да бъдем щастливи и да имаме щастливи хора в екипа. Във втори стадий ще бъдат показани на практика препоръки и оферти за това по какъв начин участниците могат да засилят личното си благополучие, както и това на хората към тях.

Събитието е част от самодейността Hapiness Academy – план на две български компании за образуване на тренинги за самоосъвършенстване.

БИЛЕТИ за първия по рода си мастър клас за " Изкуството на щастието в работата " могат да бъдат закупени онлайн . Цените при ранна регистрация до 15 април са : 144, 180 и 240 лева .

Повече информация вижте тук : http://www.happinessacademy.eu/masterclas
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР