- Първият plug-in хибрид със задвижване на четирите колела в

...
- Първият plug-in хибрид със задвижване на четирите колела в
Коментари Харесай

Новата S-класа с plug-in хибрид и задвижване на всички колела вече е тук

- Първият plug-in хибрид със задвижване на четирите колела в сегмента
- С по този начин наречения „ нулев пласт “ на MBUX най-важните приложения постоянно се оферират в топ изгледа на екрана
- За първи път в Mercedes-Benz S-класата - салон, при изработването, на който не е употребена кожа

Новата S-класа на Mercedes-Benz с plug-in хибрид и задвижване на всички колела към този момент се предлага в оторизираните дилърства на Силвър Стар в София, Варна, Пловдив и Бургас, както и в Евростар в Русе. S 580 e 4MATIC е с смесен разход от 1.0-0.7 л/100 км, комбинирани CO2 излъчвания 23-16 г/км, разход на електрическа сила 25.5-21.9 кВтч/100 км. Моделът се предлага с дълго междуосие на цени от 269 700 лева с Данък добавена стойност.

С електрическото задвижване с мощ 110 кВт/150 к.с. и напълно електрически пробег от над 100 километра по WLTP, S 580 e 4MATIC може да се кара дълго без потребност от мотора с вътрешно горене. В основата на хибридната система за задвижване стои 6-цилиндров редови мотор с мощ 270 кВт/ 367 к. с. от настоящото потомство мотори на Mercedes-Benz. Максималният въртящ миг от 480 Nm на електродвигателя e разполагаем още през цялото време, което дава пъргавост при потеглянето и динамичност при шофирането. Максималната скорост при шофиране на електричество е 140 км/ч.

Автомобилът е оборудван с 11 кВт (3-фазен) заряден модул за зареждане в домашни условия, като има опция и за бързо зареждане с прав ток до 60 кВт, с което изцяло изтощена батерия може да се зареди за към 30 минути.

В plug-in модела ще откриете и най-новото потомство на инфотейнмънт системата MBUX (Mercedes-Benz User Experience). С последните актуализации и с помощта на по този начин наречения „ нулев пласт “ потребителят не би трябвало да търси най-често употребяваните функционалности през подменюта или да подава гласови команди. Най-важните приложения постоянно се оферират по контекстуален метод в топ изгледа на екрана. По този метод се икономисват голям брой стъпки при работата със системата.

designo става MANUFAKTUR: Новият лейбъл посреща желанието на клиентите за повече характерност с деликатно подбрани материали, обработени най-вече на ръка, нови цветови комбинации, висококачествени повърхности и извънредни лакови покрития. Интериорът предлага богат избор от благоприятни условия за индивидуализация като да вземем за пример бордирано лого на подглавниците и постелките, двуцветен волан и други.

За екстериора MANUFAKTUR предлага 7 нови лакови покрития, като част от тях са въодушевени от историята на Mercedes-Benz. При конфигурирането на автомобила, може да се избере и салон, при изработването, на който не е употребена кожа.

Групата Силвър Стар е формален представител на немския тръст Daimler AG за България за марките Mercedes-Benz, SETRA, FUSO и Unimog. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР