Първият път, когато оставаш гола пред някого е акт на

...
Първият път, когато оставаш гола пред някого е акт на
Коментари Харесай

8 съвета как да се чувства жената удобно, когато се съблича за пръв път пред мъж

Първият път, когато оставаш гола пред някого е акт на доверие, който постоянно провокира цяла гама от страсти: позор, безпокойствие, неустановеност. Днес ще ви представим няколко метода да се научим по какъв начин да приемем тялото си и да се оправи с дискомфорта, което индивидът не трябва да вижда у нас.

1. Изчакайте, до момента в който се почувствате подготвени да се съблечете.
Най-доброто време за първи секс с нов сътрудник е, когато и двамата сте подготвени за това. Това е единственият проект, който е значимо да се следва, когато решим да влезем в фамилиарност. Ако концепцията да бъдете голи пред новото ви гадже ви кара да се чувствате доста неприятно, това значи, че към момента не сте подготвени - и това е обикновено. Нека вашите взаимоотношения се развиват с темпото, което ви подхожда. В допълнение, това може да бъде добър тест за индивида по отношение на адекватността му и зачитането на вашите граници. Не забравяйте, че най-лошите аргументи да решите да си легнете с мъж, когато не сте подготвени, са: " неловко е да му откажа " или " в противоположен случай той ще ме напусне ". Това са токсични причини.

2. Контролирайте обстановката
Направете всичко, което ще ви помогне да се чувствате сигурни и спокойни. Изключете светлината или създайте цялостна мрачевина, включете музиката, изпийте чаша вино - само че би трябвало да внимавате с алкохола, тъй като това ще ви попречи на преценката дали имате умишлено предпочитание за секс. Тези елементарни и на пръв взор тривиални дребни неща са сериозни, тъй като основават позитивен полов подтекст, без който не можете да се насладите на фамилиарност. 

3. Разхождайте се голи, до момента в който сте сами
Преди да покажете тялото си на някого, правете го сами. Опитайте да се разхождате голи по-често, когато сте сами: лятото е най-хубавото време за такива опити. Погледнете се в огледалото, без оценки и рецензии, просто гледайте. Колкото по-често виждате себе си без облекла, толкоз по-нормално и естествено ще ви се коства тялото ви. И когато човек се усеща комфортно в кожата си, излагането на голото му тяло пред някого престава да бъде стресиващо за него.

4. Фантазирайте за това
Моралното образование постоянно е положително. Опитайте се да си визиите по какъв начин вие и вашият сътрудник седите голи един до различен, лежите в леглото или говорите. Първоначално такива мисли могат да ви смутят, само че след това те ще станат познати като всяка постоянна процедура. Истинската вероятност да покажете на човек тялото си няма да наподобява толкоз страшна. Въпреки това, този способ има непряк резултат: можете да се концентрирайте върху мечти и суматоха, в случай че нещата в живота протичат малко по-различно. Представете си интимността си, само че имайте поради, че в реалност нещата постоянно се объркват.

5. Правете това, което ви оказва помощ да се чувствате добре
Тренирайте опцията да обичате тялото си - това е ключът към приемането и самочувствието. Погрижете се за себе си, каквото и да значи за вас. Вземете вана и си направете козметични процедури в почивните дни, занимавайте се със спорт, танцувайте, мастурбирайте: всичко това са образци за това по какъв начин можете да се научите по-добре да третирате тялото си и да повишите самочувствието си.

6. Не приемайте прекомерно съществено протичащото се
Събличането пред индивида, който харесвате, не би трябвало да бъде съществено изпитание. Освободете напрежението посредством комизъм, бъдете игриви и безгрижни. Липсата на облекла кара хората да се усещат уязвими и малко глупави. Не се фокусирайте върху тези страсти, а се пробвайте да се насладите на ново прекарване. Искате да се смеете или да се шегувате - направете го, с цел да можете и двамата да се отпуснете.

7. Не забравяйте, че сътрудникът ви евентуално усеща същото.
Без значение какъв брой убеден мачо може да наподобява на първите срещи, най-вероятно той също се усеща неловко да покаже голото си дупе пред вас, даже и да не го демонстрира. Малко хора могат да се похвалят с цялостна липса на позор в такива моменти. Не би трябвало да се чувствате като на изпит, когато и двамата сте голи един против различен. Можете непосредствено да му признаете за своя дискомфорт - честното самопризнание на страстите ви събира и облекчава напрежението.

8. Игнорирайте това, което вдъхва неустановеност.
Този детайл е най-труден, би трябвало да работите върху него през целия си живот, само че е от решаващо значение за вас. Премахнете външното въздействие, което ви кара да се срамувате от тялото си колкото е допустимо повече. Редовно почиствайте обществената мрежа от абонаменти със фотоси на съвършени тела, пробвайте се да не обръщате внимание на нереалистичните облици и стандарти, които се излъчват от медиите. Ограничете общуването си с хора, които приказват погрешно за външния ви тип и ви дават нежелани препоръки по какъв начин да го коригирате. Все още има доста токсично влияние в близост, само че в случай че се научите да не го забелязвате и го изключвате от живота си, това ще бъде огромна крачка към любовта и хармонията със света.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР