Първият октомврийски уикенд ще е слънчев, но това не означава

...
Първият октомврийски уикенд ще е слънчев, но това не означава
Коментари Харесай

3 книги за уикенда

Първият октомврийски уикенд ще е безоблачен, само че това не значи да не ни остане време за забавно четиво. Особено когато имаме разнородни нови заглавия на пазара.
 Снимка 498903

" Планините на България "

Албум с луксозни фотоси, 54 увлекателни пътеписа, 42 планини - книгата на Иван Панкев е превъзходен метод да се вдъхновим за есенни пътешествия, освен това из България. Известни върхове, секрети пътеки и непознати места из страната ни обикаля създателят, а разказите му в действителност ни карат да ценим естествените благосъстояния на България още повече.

Изд. Сиела, 38 лева
 Снимка 498905

" Войната на Хана "

Берлин през 1938 година и Ню Мексико през 1945 година - на тези места се развиват две сюжетни линии, свързани със загадъчната физичка от еврейски генезис Хана Вайс. Направила откритието за разделянето на атома, в този момент тя е упрекната като разузнавач и преследвана.

Изд. Изток-Запад, 19 лева
 Снимка 498906

" Зелен е "

Това е историята на един някогашен разузнавач, който желае да опише историята си, в случай че има кой да го чуе. Повече обаче е история на Словакия и словашкия народ, към който Павел Виликовски се обръща с подигравка, благосклонност, подбив и обич по едно и също време.

Изд. Колибри, 12 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР