Първият модел на Samsung с подобни възможности се очаква през

...
Първият модел на Samsung с подобни възможности се очаква през
Коментари Харесай

Galaxy S12 може да дойде с графика AMD Radeon

Първият модел на Samsung с сходни благоприятни условия се чака през 2021

Samsung наподобява ще укрепи смарт телефоните си с графични технологии на AMD (снимка: Samsung)

Samsung и AMD оповестиха съглашение за консолидиране на „ персонализиран а AMD Radeon график а в бъдещи SoCs за мобилни приложения ”, т.е. в чипсетите за смарт телефони, само че и двете компании останаха сбити за това какво ще донесе партньорството на крайните консуматори.

И до момента в който някои анализатори допускаха, че съглашението е поредна стъпка към укрепване на Samsung телефоните с AMD графика, потвърждението за това пристигна по-рано тази седмица от конференция на корейската компания във връзка финансовите резултати за второто тримесечие.

Според обява на NotebookCheck, Samsung чака първият телефон с AMD графика да излезе на пазара през 2021 година, а това може да е индикация за появяването на Galaxy S12 – моделът, който ще прокара новата наклонност в смарт телефоните.
още по тематиката
Подробности явно липсват, само че самата Samsung подсказа, че съдействието й с AMD ще даде първите си забележителни резултати след към две години.

„ С това партньорство ще бъдем в положение да се възползваме от GPU конкурентоспособността на AMD, с цел да подобрим успеваемостта освен на нашите мобилни SOC, само че също по този начин и в други приложения ”, разясняват от южнокорейската компания.  „ Очакваме GPU технологията да се схване от артикули, които ще излязат след две години ”.

В момента смарт телефоните на Samsung употребяват ARM Mali и Adreno графики, според от процесора – флагманите се доставят с Exynos или Qualcomm чипове на различите пазари.

Дали AMD ще размени тези решения следва да забележим, само че наподобява евентуален сюжетът за консолидиране на Radeon графика в геймърски смарт телефон на Samsung.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР