Първият министър на Шотандия Никола Стърджън заяви, че повторно национализиране

...
Първият министър на Шотандия Никола Стърджън заяви, че повторно национализиране
Коментари Харесай



Първият министър на Шотандия Никола Стърджън заяви, че повторно национализиране на енергийни

Първият министър на Шотандия Никола Стърджън съобщи, че наново национализиране на енергийните компании може да бъде прегледано като алтернатива за справяне с рецесията, подбудена от увеличаващите се сметки за газ и ток.

Никола Стърджън предизвести, че „ задаващото се злополучие “ – по нейните думи, може да бъде още по-лошо, в случай че през октомври влезе в действие нов таван за енергийните цени за семействата във Великобритаиня.

Според Стърджън следващото покачване на тавана на цените, което трява да бъде оповестено в петък от енергийния регулатор Ofgem, просто не би трябвало да се позволява.

Британското държавно управление съобщи, че изпитващите усложнения семейства ще получат поддръжка. Миналата седмица шотландското държавно управление излезе с прогноза, че 36% от семействата ще изпитат съществени усложнения. Това са тези семейства, при които за отопление ще отиват повече от 10% от приходите им.

Никола Стърджън ще организира среща на високо ниво идната седмица с енергийните компании за взимане на най-хубавото решение в поддръжка на страдащите поради големите сметки хора.

Нито една опция не може да бъде изключена, в това число и национализация на енергийните компании, сподели тя.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР