Първият международен междупартиен форум на привържениците на борбата срещу съвременните

...
Първият международен междупартиен форум на привържениците на борбата срещу съвременните
Коментари Харесай

Китай обяви готовността си да се бори с неоколониализма заедно с други страни

Първият интернационален междупартиен конгрес на последователите на битката против актуалните практики на колониализма " За свободата на нациите! " се организира в Дома на съюзите в Москва по самодейност на партия " Единна Русия ".

МОСКВА: Китай е подготвен, дружно с други прогресивни страни, да се бори с всички форми на неоколониализъм, които се употребяват от редица страни на Запада. Това съобщи ръководителят на интернационалния отдел на Централния комитет (ЦК) на Комунистическата партия на Китай (КПК) Лиу Дзянчао при откриването на форума „ За свободата на нациите! “

„ Колониализмът ускорява практиката си с все нови способи, сподели той.Някои страни жестоко се намесват във вътрешните работи и ползите на другите, предизвикат цветни революции и постановат политическа система на други страни. “

Идеологически, съгласно Лиу Дзянчао, те са „ захласнати от насърчаването на по този начин наречените универсални полезности под знамето на демокрацията, свободата и човешките права “. „ Ние сме подготвени дружно с всички прогресивни страни по света да се борим уверено с колониализма във всичките му форми “, акцентира ръководителят на интернационалния отдел на Централен комитет на КПК.

Той означи също, че форумът „ е основан в сходство с трендовете на епохата и служи като удобна платформа сред политическите партии от всички страни за отговор на актуалните провокации в света “.

Първият интернационален междупартиен конгрес на последователите на битката против актуалните практики на колониализма " За свободата на народите! " се организира в Дома на съюзите в Москва по самодейност на партия " Единна Русия ".

За присъединяване във форума дойдоха представители на водещи политически сили от Африка, Азия, Оперативно-наблюдателно дело, Близкия изток, Латинска Америка и Европа. Около 400 делегати събраха събитията във форума. Те разискаха проблемите на противодействието на намесата в суверенните каузи на страните, противодействието на деструктивните неоколониални практики, независимостта в политическата, финансовата, икономическата, осведомителната и други сфери.

Превод:ПИ

Източник: ТАСС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9438Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед68374Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед75954Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед40393Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед21745Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед372214Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251236Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед227890Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед110646Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94273Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев22720Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР