Първият изцяло есенен месец е тук. Сега е и сезонът

...
Първият изцяло есенен месец е тук. Сега е и сезонът
Коментари Харесай

3 зодии ги очаква вълшебен октомври

Първият напълно есенен месец е тук. Сега е и сезонът на Везните, което значи, че е време за флиртове, другарство, събирания с другари, развлечение. Но октомври е и месец, в който да се любуваме на хубостта на природата, окапалите листа, дългите разходки в парка и уютните вечери у дома. За част от зодиите месецът ще е в действителност сантиментален, трогателен и цялостен с провокации. Ето кои са те, съгласно " Elite Daily ".

Близнаци

Креативните им планове са в подем. Ежедневието им бе заето и забързано в последните седмици, само че в този момент още веднъж стартират да се усещат като себе си. Ще се любуват на живота, ще вървят по срещи и ще са изобретателни. Време е да се захванат с план, обвързван с тяхно хоби/тяхна пристрастеност, да отидат на концерт с новия си обичан човек или да си намерят ново занимателно занимание. Всичко, което подтиква артистичната им страха, е добре пристигнало за тях този месец. Ще основават връзки, ще флиртуват, ще поддържат връзка.

Везни

Графикът им е цялостен, и то със срещи с другари, занимания, забавни събития. През октомври общественият им живот е във напредък и ще са по-общителни от цялата година до момента. Погледите са вперени в тях. Чудесен интервал да основават контакти в работа, да излизат доста, да споделят, да основават връзки. Но с подобен ангажиран обществен живот, би трябвало да посветят и малко време на грижа за себе си. Везните се усещат най-добре, когато са заобиколени от близки. През месеца няма да им липсва компания.

Водолей

Да намерят нови познания е топ приоритет за тях в този момент. Ще проучват полезностите и вижданията си, ще се осланят на тях. Чудесен интервал да се сближат с хора с сходна житейска философия и сходен взор над света. Да не се опасяват да споделят повече с приятелите и да приказват за възгледите си с тях. Октомври е съвършен месец и за пътувания, разширение на хоризонтите. Те обичат да учат нови неща, тъй че ще се усещат прелестно. Лятото свърши, само че приключенията занапред стартират за тях, написа teenproblem.net.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР