Първият интересен момент в мача дойде във 2-ата минута, когато

...
Първият интересен момент в мача дойде във 2-ата минута, когато
Коментари Харесай

Добруджа удари Миньор с човек по-малко, ексцесии по трибуните белязаха мача

Първият забавен миг в мача пристигна във 2-ата минута, когато към 40-50 почитатели на Миньор нахлуха на терена и търсеха провокация с домакинската агитка посредством факли и димки. Така срещата бе спряна за към 6 минути, само че всичко се успокои, когато малко по-късно се появи и полицията.

Иначе Добруджа контролираше съвсем цялото първо полувреме и това даде резултат в 16-ата минута, когато двамата централни бранители на Миньор се пробваха да разиграят топката, само че Андриян Димитров се възползва от тяхна неточност и съумя да отнеме. Футболистът на Добруджа остана очи в очи с вратаря и не сбърка - 1:0.
 Резултати и голмайстори във Втора лига Резултати и голмайстори във Втора лига
В 28-ата минута Ивайло Лазаров можеше да удвои, само че пропусна дузпа. Така до края на полувреме резултатът остана неизменен.

В 56-ата минута голмайсторът Андриян Димитров бе изпъден с пряк червен картон, откакто удари неприятелски играч без топка. Въпреки че останаха с човек по-малко, Добруджа съумя да вкара втори гол. Той пристигна в 58-ата минута, когато Мартин Милушев осъществя отблизо разстояние.

Така след първите два кръга и Добруджа, и Миньор имат по 3 точки. В идващия кръг добричлии гостуват на ЦСКА 1948 II, а перничани одобряват новака Крумовград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР