Първият ин витро център в България New Life – Пловдив,

...
Първият ин витро център в България New Life – Пловдив,
Коментари Харесай

Алисия се обяви за повече бебета в България

Първият ин витро център в България New Life – Пловдив, който придвижва ноу-хау от Израел в региона на асистираните репродуктивни технологии, ще подари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

За четвърта поредна година акцията „ Пожелай си “ ще направи допустима фантазията на няколко български фамилии. Тази година от екипа на клиниката взеха решение да съчетаят модерните технологии с позитивното обръщение на акцията и по тази причина участниците трябваше да изпращат къси видео клипове.

До 21 януари ще може да се гласоподава за изпратените клипове, а екипът на болничното заведение ще разгласи кои са щастливците на 22 януари. Много известни персони, измежду които фолк звездата Алисия, моделката и актриса Деси Зидарова, изпълнителите от трио „ Сопрано “, поп певицата Маги Джанаварова, тв водеща и модел Лиляна Ангелова, Мис България Ваня Пенева и актрисата Илияна Лазарова поддържаха двойките и по този метод демонстрираха, че те не са сами в битката им.

Известните хора потвърдиха, че не е ужасно да покажеш лицето си, когато имаш подобен сериозен проблем. Голяма част и от спомоществувателите на самодейността „ Пожелай си “ също изпратиха мотивиращи видеа, с цел да покажат какъв брой доста хора стоят зад една ин витро процедура.

Най-коментираното, харесвано и подкрепяно видео в формалният уебсайт на New Life ще получи първата безвъзмездна ин витро процедура с включена стимулация. А най-позитивното и прочувствено видео на един от участниците ще бъде определено от екипа на клиниката и фирмите, които поддържат акцията за втората безвъзмездна ин витро процедура с включена стимулация.

Участниците в акцията могат да бъдат подкрепени до 22/01/2018. Ето и видеото с Алисия: https://www.youtube.com/watch?v=FMMNsXSwEHE
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР