Първият хотел в Испания само за жени отвори врати в

...
Първият хотел в Испания само за жени отвори врати в
Коментари Харесай

Първият хотел само за жени отвори в Испания

Първият хотел в Испания единствено за дами отвори порти в Майорка.

Хотел Som Dona, покрай Порто Кристо, се грижи извънредно за дами на възраст над 14 години.

С 39 стаи, басейн, спа, библиотека и тераса на покрива, четиризвездното заведение има за цел да предложи „ ново пространство за дами, които желаят да се откажат от напрежението на всекидневието “.

Предлаганите уелнес услуги като разтривки, процедури, хидромасажна вана и солариум са главен акцент в хотела, дружно с локална храна, „ гъвкава гастрономия “ и здравословна и устойчива кухня.

Според уеб страницата гостите могат да вземат участие и в екскурзии из острова и културни действия.

Струва си да се означи, че политиката "без мъже " се ползва и за посетителите, което значи, че джентълмени не са добре пристигнали.

Президентът на Som Hotels Джоан Енрик Капела съобщи, че изследванията, извършени от групата, разкриват, че клиенти дами харесват концепцията за хотел единствено за дами.

В хотела обаче работи и мъжки личен състав, защото би трябвало да се съблюдават испанските закони против половата дискриминация на работното място, прецизира "Индипендънт ". Въпреки това при наемането дамите имат преимущество.

Въпреки че независимите пътувания на дами нарастват от година на година съгласно разнообразни изследвания в туристическата промишленост, дамите пасажери постоянно преценяват повече фактори, в сравнение с мъжете, когато възнамеряват пътешестване.

Проучване на British Airways измежду съвсем 9 000 дами от 18- до 64-годишна възраст в Обединеното кралство, Съединени американски щати, Франция, Индия, Германия, Италия, Бразилия и Китай през 2018 година откри, че над 50 на 100 от дамите са си взели отмора сами, като 75 на 100 от дамите възнамеряват независимо пътешестване през идващите няколко години.

Междувременно изследване на Culture Trip измежду 10 500 респонденти открило, че всяка трета жена (34 на сто) споделя, че се интересува от независим полет в бъдеще, в съпоставяне единствено с една на седем (14 на сто), които са създали независимо пътешестване през предходните пет години.

Двойните стаи в Som Dona стартират от 72,50€ (64 £) на вечер, единствено за стая, без включена закуска или друга храна и услуги.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР