Първият Great Wall Hover се появи през 2005-а година и от

...
Първият Great Wall Hover се появи през 2005-а
година и от
Коментари Харесай

Great Wall Hover с нов революционен дизайн

Първият Great Wall Hover се появи през 2005-а година и оттогава насам претърпя няколко обновления. Явно е настъпило време за съществено обновяване на Hover, който към този момент е обособен като самостоятелна марка Haval в концерна Great Wall. Първи ще се радва на революционната смяна в дизайна си модела Haval H5 в идващото негово второ потомство.

Моделът и до момента си завоюва славата на издръжлив, благонадежден и достатъчно проходим SUV с помощта на проверената конструкция на Isuzu Axiom, на чиято база беше развит преди време първия Great Wall Hover. Сега китайците ни изненадват със съвсем по-друг метод имглеждащ модел, само че със запазване на рамната структура и пълното задвижване. Технических подробности за новия модел към този момент, обаче не се оповестяват.

И в случай че първото издание на колата напомняше в огромна степен японския модел, то новото напряко отваря нова ера в дизайна освен на този модел, само че и на останалите идващи модели на марката Haval.

В новия дизайн несъмнено се чуства влиянието на класиките в жанра, предлагани от Ford и Toyota, само че определено няма неприятно плагиатство и прекопирване. Донякъде прозира и духа на прочутия гелендеваген на Mercedes, само че в случай че се търси наистина някакво подобие то по-скоро е с не изключително известния италиански всъдеход Lamborghini LM002.

Крупно завършената решетка и кръглите фарове са новите присъщи детайли, а купето с неговата по-скоро неутрална форма ще зарадва тези купувачи, които не са изцяло подготвени да одобряват новите радикални дизайни на някои всъдеходи, най-вече от Япония. Остава ни да изчакаме премиерата на колата с цел да узнаем повече подробности към нея.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР