Първият ерген на България Виктор Стоянов вече открито плюе предаването,

...
Първият ерген на България Виктор Стоянов вече открито плюе предаването,
Коментари Харесай

Виктор Стоянов: Не ми хареса участието в Ергенът

Първият ерген на България Виктор Стоянов към този момент намерено плюе предаването, като при диалог със фенове брюнетът съобщи, че не харесва присъединяване си в него.

Hotnews.bg напомня, че откакто изтече договорът му с шоуто, фитнес инструкторът самичък се ожали, че не е взел даже стотинка хонорар за присъединяване си, а обещанията за телевизионна кариера в bTV не се реализираха. Сега Виктор непосредствено съобщи в отговор на въпрос " Какво не хареса в предаването? " с късото, само че тъкмо:

" Участието ми в него ". Явно Стоянов към този момент го счита за неточност, въпреки че " Ергенът " го направи национално прочут.

Факт е, че първият ерген беше доста вцепенен и без всякаква харизма в шоуто, само че това се дължи на самия Виктор, който е красавец, само че единствено до такава степен. Той обаче направи комплимент на Ерген № 2 Евгени, като го дефинира като добре поддържан мъж, само че посочи, че двамата са се виждали единствено един път по време на морски ваучър в заведение.

 

Стоянов не следи какво се случва с една от най-обсъжданите моми Александра, само че не е поставил кръст на кариерата си в малкия екран и даде обещание на феновете да го гледат през октомври за малко в предаване, чието име не издаде. Призна обаче, че малко се е изложил там. Стоянов говореше с почитатели, попаднал в адското запушване пред границата с Гърция, където разпусна с другари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР