Първият ерген на България Виктор Стоянов при разговор със зрители

...
Първият ерген на България Виктор Стоянов при разговор със зрители
Коментари Харесай

Не ми хареса участието в Ергенът: Виктор Стоянов

Първият ерген на България Виктор Стоянов при диалог със фенове в Интсаграм съобщи, че не харесва присъединяване си в него.

 

Паметливи напомнят, че откакто изтече договорът му с шоуто, фитнес инструкторът самичък се ожали, че не е взел даже стотинка хонорар за присъединяване си, а обещанията за телевизионна кариера по този начин и не се реализираха.

 

Сега Виктор непосредствено съобщи в отговор на въпрос „ Какво не хареса в предаването? ” с късото, само че тъкмо:„ Участието ми в него ”. Явно Стоянов към този момент го счита за неточност, въпреки че Ергенът го направи национално прочут.

 

Той обаче направи комплимент на Ерген №2 Евгени, като го дефинира като добре поддържан мъж, само че посочи, че двамата са се виждали единствено един път по време на морски ваучър в заведение. Стоянов не следи какво се случва с една от най-обсъжданите моми Александра, само че не е поставил кръст на кариерата си в малкия екран и даде обещание на феновете да го гледат през октомври за малко в предаване, чието име не издаде.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР