Първият електрически джип беше показан за кратко по време на

...
Първият електрически джип беше показан за кратко по време на
Коментари Харесай

Показаха електрически джип, който трябва да се появи през 2023 г

Първият електрически джип беше показан за малко по време на презентация, проведена от Stellantis, с цел да се очертаят някои от проектите на автомобилния производител за електрически транспортни средства през идващото десетилетие.

Електрическият Jeep е дребен кросоувър, който ще бъде пуснат на пазара през първата половина на 2023 година Не бяха предоставени спомагателни детайлности, с изключение на няколко тийзър фотоси, макар че се носят клюки, че електрическият джип ще бъде кросоувър, даже по-малък от субкомпактния Renegade, и ще бъде побратимен с електрическите кросоувъри, по които работят Alfa Romeo и Fiat.

Очаква се моделите на Alfa Romeo и Fiat да се базират на платформата CMP на Stellantis, а това евентуално ще се отнася и за Jeep. Платформата CMP е предопределена за субкомпактни коли и поддържа както електрически акумулатори, по този начин и задвижвания с вътрешно горене. Понастоящем той се употребява в субкомпактни кросоувъри като DS 3 Crossback и Opel Mokka, продавани в чужбина.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР