Първият документиран случай на заразен с коронавирус в от февруари

...
Първият документиран случай на заразен с коронавирус в от февруари
Коментари Харесай

Първи нов случай от февруари в Китай: Диагностицираха с COVID-19 ваксиниран медик

Първият документиран случай на инфектиран с ковид в от февруари до в този момент е диагностициран в четвъртък. Пациентът е медицински служащ в болница и е получил две дози ваксина сред края на януари и началото на февруари, оповестиха държавните медии, представени от БГНЕС.
Жената, разпозната с семейството си Лиу, е работила в карантинното поделение на болница в град Сиан от 4 март и е била виновна основно за събирането на проби от хора, сложени под карантина, които са били изследвани за ковид, оповестява „ Health Times ”. Вестникът „ The People`s Daily ” - формалният вестник на ръководещата комунистическа партия в Китай. 
 Ще разгадае ли СЗО тайната на произхода на COVID-19? Ще разгадае ли СЗО тайната на произхода на COVID-19?
Коронавирусът, предизвикал актуалната пандемия, се е трансферирал върху хората преди повече от година, само че по какъв начин? Подложени на мощен напън от...
Китай заяви за случая в четвъртък, което го направи първият случай на инфектиран имунизиран регистриран в страната от 14 февруари. „ Health Times ” цитира взаимна експертна група от провинция Шанси, където се намира град Сиан и оповестява, че Лиу се е заразила откакто е била инцидентно изложена на вируса, до момента в който е работила в карантинната зона на болничното заведение.
Изданието цитира Зенг Гуанг, някогашен основен епидемиолог на китайския Център за надзор и предварителна защита на болесттите, който съобщи, че степента на отбрана на имунизацията " не е 100% " и че е " относително безвредна ”, а не " безусловно безвредна ", само че обществеността не би трябвало да се съмнява в действието на създадената в Китай ваксина единствено поради този случай.
„ Степента на резултатност на националната ваксина за попречване на тежки случаи в Китай е над 90%, а общата степен на отбрана е над 70% “, сподели Зенг и добави, че лечебните заведения с отделения за лекуване на ковид са региони с висок риск, където имунизираният медицински личен състав не може да бъде 100% предпазен от опцията за зараза. Тридесет и трима чиновници, работещи в карантинната зона с Лиу са дали негативни резултати от PCR тест и са в карантина.
Понастоящем Китай има четири ваксини против COVID-19 за социална приложимост, създадени от CanSino Biologics Inc и Института по биологични артикули в Ухан. Национална фармацевтична група Sinopharm, получи утвърждение за имунизацията си през февруари. Те се причисляват към имунизацията на Sinovac Biotech, също утвърдена предишния месец, и друга от пекинското звено на Sinopharm, утвърдена предходната година. Петата ваксина, създадена от Института по микробиология на Китайската академия на науките, също беше утвърдена за незабавна приложимост в Китай, оповестиха от института на 15 март.
 Първи локален случай на Covid-19 в Китай от месец Първи локален случай на Covid-19 в Китай от месец
Китай заяви през днешния ден за един доказан локален случай на заразяване с новия ковид, съобщи Ройтерс. Случаят е в град Сиан, столица н...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР