Първият ден от новата седмица носи силни послания и насоки

...
Първият ден от новата седмица носи силни послания и насоки
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 ноември

Първият ден от новата седмица носи мощни послания и насоки за посоката през целия лунен месец. На 13 ноември е Новолунието в знака Скорпион - мощно, блестящо, определящо и носещо информацията на смяната. Процесите, почнали в дните към новолунието са значими и значими. Всяко новолуние отваря врата към новите благоприятни условия. Това Новолуние носи доста провокации, напрежение и непредвидени обстановки. Необходимостта от избор на нова, градивна посока е мощно наложителна. Трансформацията е в посока градивност, а не опустошение, яд, експанзия и доминиране. Това Новолуние поставя завършек на един двегодишен интервал в избрани житейски сфери при закрепените знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Краят е съпроводен от ново начало и полагане на постоянна основа. Поради мощните разрушителни аспекти, с които е белязан моментът на Новолунието в Скорпион е нужна нерешителност, тъкмо познание, ясна мисъл и добре преценени дейности.

Водещите тематики през седмицата са  свързани с преструктуриране на активността, акцент са взаимоотношения с престижи и властимащи персони, държавна администрация, образования и проекти свързани с по-далечни вероятности. Борбата за власт, доминиране, надзор е мощна, изискваща радикални преобразования. Няма да липсват и непредвидени обстановки, които ще припомнят за нуждата от ексцентрични, прогресивни решения.

Следващите две седмица са подобаващи за пускане на нови планове, действия, партньорства. Дните до края на месеца са подобаващи за нов старт, декември е кондензиран с празници, а в деня на Новолунието в Стрелец - 12 декември, Меркурий ще бъде стационарен и се готви за промяна на посоката, а от 14 декември ще бъде назадничав. Новолунието в Стрелец няма да бъде уместно за пускане на нови инициативи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР