Първият ден от месец април ни посреща със слънчево време

...
Първият ден от месец април ни посреща със слънчево време
Коментари Харесай

Какво време да очакваме през април?

Първият ден от месец април ни посреща със слънчево време в Западна България и раздрана облачност, намаляваща в следобедните часове, в останалите елементи от страната, пишат от Darik News.

През първите 5 дни на месеца времето ще бъде слънчево, a на 2 април ще се заоблачи и ще има къси валежи от дъжд, оповестяват от Sinoptik. От 6 до 10 април температурите ще се намалят и ще има превалявания.
 С мирис на постоянно лято и наслада - Girl of Now... Forever! Edna предлага С мирис на постоянно лято и наслада - Girl of Now... Forever!
Най-ниските температури през април ще бъдат до -2 градуса, а най-високите ще доближат до 29 градуса. Средната месечна температура ще е към и под нормата, която е сред 11 и 13 градуса.

Месечната сума на преваляванията приблизително за страната също ще е към и под нормата, която за равнините е сред 40 и 70 л/кв.м, а в планинските региони е сред 60 и 100 л/кв.м.

По време на второто десетдневие се чака да бъде хладно с чести валежи към 12-ти и в интервала сред 15-18 април. Възможни са минимални температури към нулата.

 пролет жена Istock

След 20 април ще стартира още веднъж да се затопля, само че валежите няма да спрат. Те ще бъдат най-вече в следобедните часове, ще бъдат с друга активност, като могат да бъдат съпроводени и от гръмотевици.

В края на месеца температурите ще се покачат и времето ще бъде най-вече слънчево.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР